Discolegenda huolestui Michael Jacksonin lapsista: ”Jos mokaatte, vastaatte minulle!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kolme vuotta sitten yllättäen menehtynyt poptähti Michael Jackson jätti jälkeensä miljoonien surevien fanien lisäksi mittavan omaisuuden. Tähden perinnöstä on viime aikoina käyty kovaa vääntöä. Hiljattain Michael Jacksonin lasten huoltaja ja isoäiti Katherine Jackson katosi päiviksi tavoittamattomiin Arizonalaiseen kylpylään.

Tapauksen aikana lasten huoltajuus määrättiin väliaikaisesti Michaelin Tito-veljen pojalle TJ Jacksonille, ja nyt on epäselvää saako 82-vuotias Katherine lastenlastensa huoltajuutta takaisin. Michael Jacksonin lasten kummitäti Diana Ross on nyt kommentoinut huoltajuuskiistaa.

Motown-legenda kertoo olevansa valmis huohtimaan tarvittaessa Michaelin lapsista. Viimeaikaisten tapahtumien seurauksena Diana Ross halusi pitää huolen, että lapset ovat kunnossa ja matkusti henkilökohtaisesti tapaamaan heitä Kaliforniaan. 68-vuotias Diana pyysi Jacksonin 14-vuotiasta Paris-tytärtä soittamaan hänelle heti, jos hän ja hänen veljensä ovat avun tarpeessa.

– Jos mokaatte Michaelin lasten kanssa, saatte maksaa minulle, jätti Motown-legenda viestinsä Jacksonin riiteleville perheenjäsenille.

Suurin kohu alkoi, kun popparin äidin Katherine Jacksonin väitettiin kadonneen. Jacksonin lapset elivät tässä luulossa, koska eivät saaneet yhteyttä huoltajaansa ja isoäitiinsä. Sittemmin julkkissuvun 82-vuotias matriarkka löytyi Arizonasta lepäämästä.