Elton John sen sanoi: ”Madonnan ura on ohi!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popmusiikin kuningattaren tittelinsä aikoinaan Britney Spearsille luovuttamaan joutunut Madonna on ollut viime viikkoina kovan kritiikin kohteena. 53-vuotias poppari on nimittäin aiheuttanut lähinnä myötähäpeää paljasteluillaan esiintymislavalla.

Nyt poppari on saanut sivalluksen vanhalta vihamieheltään. Poplegenda Elton pitää nimittäin neitokaista ”epäonnistuneena kusipäänä”. Hänen mukaansa Madonnan olisi pitänyt jo ajat sitten tajuta vetäytyä tanssimisesta ja seksikkäästä imagostaan, ja tehdä vain Ray Of Light -levyn kaltaisia tyylikkäitä popalbumeita.

– Miksi hän on sellainen painajainen? Anteeksi, mutta hänen uransa on ohi. Hän näyttää tavanomaiselta stripparilta, kertoo Elton John The Sun -lehdelle.

John puolustaa myös Zachary-poikansa kummitätiä Lady Gagaa, joka on homoseksuaalin popmuusikon silmäterä. Mies ei voi omien sanojensa mukaan ymmärtää, minkä takia Madonna on niin ilkeä Lady Gagalle. Elton arveleekin, että popin kuningatar näykkii nuorta tähteä vain siksi, koska hänen oma uskottavuutensa artistina on kadonnut.

53-vuotias Madonna viihtyy nykyisin 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa vain kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.