Harry Styles jätti puumat – pokasi teinimalli Cara Delevingnen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimmaksi poikabändiksi noussut One Direction kohtasi vastoinkäymisiä, kun samanniminen jenkkiyhtye haastoi hittiyhtyeen oikeuteen. Supersuositut teinitähdet ovat kuitenkin aiheuttaneet ympäri maailmaa todellista hysteriaa.

Poikabändin 18-vuotias laulajatähti Harry Styles on tullut julkisuudessa tunnetuksi kiinnostuksestaan vanhempiin naisiin. Nyt miehen kerrotaan kuitenkin deittailevan kaunotarta, joka yllättäen onkin nuorukaisen omaa ikäluokkaa. Stylesin nähtiin äskettäin poistuvan olympialaisten VIP-klubilta mallina työskentelevän Cara Delevingnen käsipuolessa.

– Monet ihmiset näkivät heidän lähtevän yhdessä paikalta, mutta he eivät välittäneet. Heillä oli silmiä vain toisilleen, kertoo silminnäkijä The Sun -sivustolle.

Popparin uusin bongaus on 19-vuotias Burberry-vaatemerkin malli, joka onkin varsinainen kaunotar. Supermalli poseerasi äskettäin Tush-lehden kesänumeron kannessa. Kansikuvasta on kaksi versiota, joista voikin nähdä millaiseen suuntaan One Direction -komistuksen naismaku on muuttumassa.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, jossa heitä neuvottiin perustamaan bändi. Loppu onkin historiaa, sillä Simon Cowell teki ohjelmassaan syntyneestä poikabändistä valtaisan menestyksen, joka on näkynyt listasijoitusten lisäksi myös keikkapaikoilla ympäri maailmaa. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi. One Directionin esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.