Sama nimi kuin teinitähdellä – karu kohtalo Facebookissa

Digi · Tim Isokivi

19-vuotias laulaja-näyttelijä Selena Gomez kuuluu teinitähtien A-sarjaan. Tähden kaiman elämä ei sensijaan ole yhtä helppoa, kuten Yhdysvaltain New Mexicosta kotoisin oleva 18-vuotias Selena Miranda Gomez sai huomata.

Tähden kaima yritti kirjautua Facebook-tililleen, mutta saikin ruudulleen viestin, jonka mukaan hänen tilinsä oli poistettu Facebookin sääntöjen rikkomisen vuoksi. Selenaa nimittäin syytettiin ”muuna kuin omana itsenään esiintymisestä”.

– En ole tekeytynyt Selenaksi. Itse asiassa laitoin toisen nimenikin esille Facebookiin sekaannusten ehkäisemiseksi. Minulle ei ole julkkiskavereita, en ole väittänyt olevani julkkis-Selena, eikä minulla ole yhtään kuvia hänestä sivullani, tuohtunut Selena Miranda Gomez tilittää.

Selena kertoo ottaneensa yhteyttä Facebookin ylläpitoon, jotta nämä korjaisivat virheen – toistaiseksi turhaan. Facebookin edustajat eivät ole kommentoineet tapausta.