Näiden olympiahottisten kanssa suomalaiset haluavat pettää

Lifestyle · Stara.fi

Parhaillaan Lontoossa käynnissä olevia kesäolympialaisia seurataan monista syistä, joista kovin harvinainen ei ole kauniiden naisten ja komeiden miesten tiiraileminen. Onhan yksi suosituimmista televisiolajeista ollut naisten beach volley.

Victoria Milan -pettämissivusto on nyt pyytänyt suomalaisia jäseniään äänestämään kaikkien olympiaurheilijoiden joukosta niitä miehiä ja naisia, joiden kanssa he haluaisivat mieluiten olla salasuhteessa. Äänestykseen vastasi 4.533 jäsentä, joista 1.053 oli naisia ja 3.480 miehiä.

Suomalaisten naisten joukossa uimarit ovat selkeästi suosittuja, sillä kymmenen halutuimman listalta löytyy peräti neljä uimaria; Ryan Lochte, Michael Phelps, James Magnusson ja Camille Lacourt. Suomalaiset miehet taas näyttävät suosivan tennispelaajia. Seksikkäimmiksi pelaajiksi nousivat Venäjän Maria Sharapova, tanskalainen Caroline Wozniacki ja Serbian Ana Ivanovic. Suomen omasta olympiajoukkueesta kymmenen halutuimman joukkoon pääsivät uimari Emilia Pikkarainen ja juoksija Jonathan Åstrand.

Halutuimmat urheilijat Top10:

Naiset:

1. Maria Sharapova – Venäjä

2. Hope Solo – USA

3. Ana Ivanovic – Serbia

4. Moa Hjelmer – Ruotsi

5. Leryn Franco – Paraguay

6. Darya Klishina – Venäjä

7. Caroline Wozniacki – Tanska

8. Emilia Pikkarainen – Suomi

9. Emma Green Tregaro – Ruotsi

10. Zara Phillips – Iso-Britannia

Miehet:

1. Ryan Lochte – USA

2. Usain Bolt – Jamaica

3. Michael Phelps – USA

4. Roger Federer – Sveitsi

5. Clemente Russo – Italia

6. Aldo Montano – Italia

7. James Magnussen – Australia

8. Camille Lacourt – Ranska

9. Jonathan Åstrand – Suomi

10. Adam Van Koeverden – Kanada