Uimahyppääjien ilmeet kuin kauhukammiosta – hulvattomat kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Parhaillaan käynnissä olevat Lontoon kesäolympialaiset ovat keränneet satoja urheilutähtiä Britannian pääkaupunkiin Lontooseen. Seuratuimpiin lajeihin kuuluvat myös uimahypyt, jotka vetänevät lukuisia katsojia katsomoihin ja televisioiden ääreen.

Urheilijat pyrkivät hypätessään laskeutumaan veteen mahdollisimman hienostuneesti korkeiden pisteiden toivossa. Aina eivät kuitenkaan heidänkään kasvonsa pysy peruslukemilla hypyn aikana. Nyt uimahyppääjien ilmeistä on kerätty kokoon kuvien sarja, joka sopisi sisältönsä puolesta kauhujen kammioon. Katso kuvasarja tästä.

Urheilijat näyttävät otoksissa melkoisen piinatuilta olennoilta. Heidän ilmeensa ja ruumiinkielensä herättävät mielikuvia äärimmäisistä suolistovaivoista. Myös sairaalan synnytysosaston pahimmissa synnytyssessioissa saattaisi näkyvä vastaavia irvistyksiä.