Jennifer Nicole Lee villeissä bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supermallien ja julkkisnaisten lisäksi viihdelehtien otsikoissa on viime kuukausina alkanut näkyä aikaisempaa enemmän myös fitness-malleja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee on noussut samalla maailman seuratuimmaksi alan tähdeksi.

Tällä kertaa Jennifer Nicole Lee on ikuistettu Miamissa, jossa hän nautiskeli allasleikeistä upeaan bikiniasuun sonnustautuneena. Fitness-neito oli kietaissut ylleen villin värikkäät bikinit, jotka toivat esille treenatun kaunottaren kurvit. Hän innostui altaalla muun muassa leikittelemään isolla rantapallolla.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Pian Jennifer julkaisee kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.