Venäläinen ministeri huoritteli Madonnaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

53-vuotias poptähti Madonna kiertää parhaillaan maailmaa MDNA-kiertueellaan, ja 12. elokuuta hänet nähdään myös Helsingin Olympiastadionin lavalla. Tähti on saanut hiljattain nimekkäiltäkin tahoilta kovaa kritiikkiä keikoistaan ja paljasteluistaan.

Tavallista enemmän kantaa ottavista kommenteistaan tutuksi tullut poptähti Madonna on nyt suututtanut Venäjän vanhoillistoa vannomalla puolustavansa paikallisten homojen oikeuksia. Nyt Venäjän varapääministeri Dmitry Rogozin on hyökännyt Madonnaa vastaan solvaamalla tätä Twitterissä.

– Ajallaan kaikki entiset h—t yrittävät saarnata moraalista. Heitä joko ristisi pois tai laita pöksysi jalkaan, Rogozin töksäytti, tarkoittaen h-lyhenteellä selkeästi huoraa.

53-vuotias Madonna viihtyy nykyisin 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin niin ikään 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.