Michael Jackson luotti simpanssinsa arvostelukykyyn ihmissuhteissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kolme vuotta sitten menehtynyt poptähti Michael Jackson jätti jälkeensä miljoonien surevien fanien lisäksi mittavan omaisuuden. Monet laulajan läheiset tunsivat miehen eksentrikkona, joka oli mieltynyt muun muassa erikoisiin lemmikkieläimiin.

Eräs popparin kuuluisimmista ystävistä oli Bubbles-simpanssi. Nyt julkisuudessa parjatun tähden elämästä on levinnyt uusia uutisia. The Sun -lehden lähteen mukaan Michael Jackson luotti nimittäin simpanssinsa arvostelukykyyn tavatessaan ihmisiä. Poppari antoi simpanssin kertoa mielipiteensä omista sukulaisistaan, kun tähti mietti mitä heidän kanssaan tulisi tehdä.

– Bubblesilla on hyvä vaisto ihmisten suhteen. Se oli usein Michaelin mukana ja auttoi häntä päättämään kenen tuli jäädä ja kenen lähteä, kertoo popikonin entinen taloudenhoitaja haastattelussa.

Työntekijän mukaan Jackson vastasi usein Bubblesin reaktioihin siten, että kääntyi puhumaan simpanssilleen. Tähti kertoi apinalle suorasukaiseen sävyyn, että uskoi sukulaistensa olevan vain hänen rahojensa perässä. Varsinkin miehen veljet, Jermaine ja Randy Jackson, olivat usein tapetilla Bubblesin nuuskiessa tilannetta.

Viime aikoina poplegendan perinnöstä on käyty mittavaa vääntöä. Sukulaiset järjestivät hiljattain Jacksonin äidin ja lasten huoltajan Katherine Jacksonin päiviksi arizonalaiseen kylpylään, jonka ansiosta nainen ilmoitettiin kadonneeksi. Suvun matriarkka löytyi, mutta sen jälkeen suvun kahinat ovat jatkuneet muun muassa sosiaalisen median välityksellä.