Hollywood-tähti avautui: ”Vihaan julkisuutta – se on vain teatteria!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kriitikoiden ylistämä brittiläinen näyttelijä Clive Owen on saavuttanut viime vuosina kuuluisuutta myös Hollywoodissa. Hänet on huomioitu muun muuassa Oscar-ehdokkuudella Closer-elokuvasta. Mies nähdään tänä vuonna elokuvissa Shadow Dancer ja Hemingway & Gellhorn.

Nyt 47-vuotias Clive Owen paljasti haastattelussa vihaavansa sitä, että hän on maailmankuulu julkkis. Näyttelijän mukaan hänellä oli vaikeuksia sopeutua tähtielämään, kun hän nousi koko kansan tietoisuuteen. Owen kertoi, ettei hän koskaan halunnut elokuvatähdeksi. Hän halusi olla näyttelijä, muttei kuuluisa.

– En halunnut näyttelijäksi kuuluisuuden takia. Julkisuus on minulle vain teatteria. Vihaan sitä, Clive Owen ketoi Sunday’s Live -lehdelle.

Lukuisten Hollywood-kaunottarien kanssa elokuvia tehnyt Clive Owen kertoi, ettei hän juurikaan innostu muiden elokuvamaailman supertähtien tapaamisesta. Sen sijaan hän tuntee vatsanpohjassaan kutinaa, kun hän tapaa esimerkiksi legendaarisia muusikkoja ja urheilijoita.

Clive Owen meni naimisiin Sarah-Jane Fentonin kanssa vuonna 1995. Pariskunnalla on kaksi lasta, Hannah ja Eve. Tähden kuuluisimpiin rooleihin lukeutuvat Kuningas Arthur, Sin City, Inside Man ja The International. Owenin on huhuttu saaneen roolitarjouksen Casino Royale -elokuvan James Bond -roolista, mutta myöhemmin rooliin valittiin kuitenkin Daniel Craig.