Jessica Alba bikineissä veikeässä uima-allaskuvassa – katso

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukuisia kertoja rankattu Jessica Alba on nykyisin kahden lapsen äiti. Elokuvatuottaja Cash Warrenin kanssa vuonna 2004 naimisiin mennyt perheenäiti on ahkera sosiaalisen median käyttäjä, ja hän pitää yhteyttä faneihinsa muun muuassa Twitter-palvelussa.

Nyt Jessica Alba nähdään aviomiehensä julkaisemassa nettikuvassa bikinit yllään. Näyttävä kaunotar loikoilee kuvassa uima-altaassa lilluvassa pallomeressä. Brunette näyttää nauttivan leikkisästä kokeilusta, sillä hänen kasvoillaan nähdään leveä hymy.

Kuva: Twitter

Jessica Alban Twitter-blogia seuraa yli 3,5 miljoonaa fania. Näyttelijätär julkaisee paljon kuvia yksityiselämästään ja perheenjäsenistään muun muuassa arkipuuhissa. Tähden aviomies Cash Warren piikitteli äskettäin vaimoaan julkisesti, kun hän kertoi elämänsä kuluvan vain ehostautumiseen panostavan Jessica Alban odottamiseen.