Jackass-tähti kiinni lentokentällä – käsiraudoissa putkaan! Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hurjapäisen Jackass-tiimin jäsen Bam Margera tunnetaan erittäin rajuista stunteistaan ja vaarallisista tempauksistaan. Useita vammojakin uransa aikana saanut Margera joutui taannoin sairaalaan laskettuaan kajakilla putouksesta yli 30 metrin korkeudesta.

Nyt Bam Margera on noussut otsikoihin toilailtuaan Charlotte Douglasin lentokentällä Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa. TMZ-julkaisun mukaan hän yritti nousta lentokoneeseen juovuksissa, mutta henkilökunta kutsui paikalle poliisin. Bam vietiin käsiraudoissa putkaan, jossa hän vietti usean tunnin ajan. Omien sanojensa mukaan Margera oli huonokäytöksinen ja kovaääninen, mutta ei juovuksissa.

Kuva: TMZ, Splash

Kaikki Jackass-tiimin jäsenet tunnetaan hurjapäisistä tempauksistaan. Vuonna 2011 Mike Tyson murskasi televisio-ohjelmassa Steve-O:n nenän. Tiimi koki myös viime vuonna odottamattoman menetyksen, kun ryhmän jäsen Ryan Dunn menehtyi 34-vuotiaana rajussa auto-onnettomuudessa Philadelphiassa.