Jenkkiräppäri Ice Cube hengaili Tampereen keskustassa – katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Tampereella järjestettävässä Blockfest-tapahtumassa nähdään kaksi kovan luokan jenkkiräppäriä. Jo ennakkoon loppuunmyydyn tapahtuman pääesiintyjinä lavalle nousevat nimittäin genrensä legenda Ice Cube sekä Busta Rhymesin tilalle kiinnitetty supertähti Talib Kweli.

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Ice Cube saapui iltapäivällä Suomeen laskeuduttuaan Helsinki-Vantaan lentokentälle. Sieltä supertähden matka jatkui suoraan Tampereelle, jossa fanit olivat häntä vastassa Sokos Hotel Ilveksen edustalla. Hyväntuulinen räppäri poseerasi faneille auliisti, ja nyt eräs kuvista nähdään alla.

Ice Cuben ryhmässä on myös salaa toivottu yllätysvieras, Westside Connectioniin kuuluva WC. Ice Cuben ja WC:n tähdittämä yhtye rikkoi aikoinaan kulta- ja platinalevyrajoja, ja nyt kaksikko nousee yhdessä estradille Tampereella. Luvassa on siis suurempi show kuin mitä festarivieraille on etukäteen luvattu. Suomesta matkaansa Sveitsiin jatkava Ice Cube esiintyy Tampereella huomenna perjantaina.

– Olen todella innoissani ja haluamme tehdä Blockfesteilla todella kovan shown, hyväntuulinen Ice Cube hehkutti Suomeen päästyään.

Los Angelesin pahamaineisessa South Centralissa kasvanut Ice Cube, eli O’Shea Jackson, tuli alun perin tunnetuksi gangsta rap -pioneeriryhmä N.W.A:n jäsenenä. Artisti tunnetaan myös näyttelijänä, ohjaajana ja elokuvatuottajana. Hänen elokuvistaan tunnetuimpia ovat kulttiklassikot Boyz n the Hood ja Friday.