Megan Rossee on upea mallkaunotar

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lontoon olympialaisten sensaatioksi nousi odotetusti amerikkalainen uimaritähti Michael Phelps, joka on voittanut urallaan jo huikeat 22 olympiamitalia. Mies on ollut viime aikoina otsikoissa urheiluansioidensa lisäksi rakkauselämänsä merkeissä.

Nyt olympiatähden kaunis tyttöystävä, Megan Rossee, kuvattiin nauttimassa rantapäivästä Santa Monicassa. Los Angelesissa asuva kaunotar ei näyttänyt välittävän paparazzeista, sillä vaaleahiuksinen Megan keikisteli kameroiden edessä esitellen treenattua bikinivartaloaan.

Michael Phelpsin ystävät ovat paljastaneet julkisuuteen, että Megan Rossee yrittää päästä poikaystävänsä avulla tähdeksi. Ystävät ovatkin huolissaan siitä, että kaunotar käyttää hyväkseen uimarin kuuluisuutta. Michael Phelpsin omaisuuden tiedetään olevan noin 40 miljoonaa dollaria, eli noin 34 miljoonaa euroa.

Pariskunnan suhde paljastui vasta äskettäin Lontoossa, kun he juhlivat yhdessä Phelpsin mitalisadetta. Heidän huhutaan kuitenkin seurustelleen jo muutaman kuukauden ajan. Megan Rossee yrittää parhaillaan saada jalansijaa niin mallina kuin näyttelijänäkin.