Jade Thirlwall haluaa silikonirinnat: ”Minulla ei ole tissejä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti X Factor -ohjelman kahdeksannen tuotantokauden viime vuonna Tulisa Contostavlosin avustuksella. Popkaunottarien yhtye tunnettiin aluksi nimellä Rhythmix, mutta he joutuivat vaihtamaan sen kesken ohjelman erään samannimisen hyväntekeväisyysjärjestön valituksen takia.

Nyt yhtyeen 19-vuotias Jade Thirlwall paljasti harkitsevan silikonirintojen hankkimista. Punapään mukaan hänellä on heikko itsetunto, joten hän toivoo implanttien kohottavan hänen itsevarmuuttaan. Teinitähden mukaan hän on kateellinen bänditoverilleen Jesy Nelsonille, joka on tunnettu kurvikkuudestaan.

– Minulla ei ole tissejä, joten itsetuntoni on heikko. Tekisin mitä vain, että saisin Jesyn muodot. Hankin varmaan silikonirinnat, Jade Thirlwall kertoi LOOK-lehdelle.

Nuori neitokainen seurustelee tanssija Sam Crasken kanssa. Pariskunta pitää huolta suhteestaan muun muuassa luottamalla toisiinsa täysillä. Jaden mukaan hän ei voisi koskaan katsoa poikaystävänsä tekstiviestejä, koska hän ei halua rikkoa heidän välistä luottamusta.

Little Mix -yhtyeen jäseniä ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Tyttöbändin voiton jälkeen he julkaisivat pian Cannonball-debyyttisinglensä. Suosittu yhtye esitti X Factor -ohjelmassa lukuisia hittikappaleita kuten E.T, If I Were a Boy, Telephone ja Don’t Stop The Music. Perrie Edwards seurustelee One Direction -poikabändin laulajan Zayn Malikin kanssa.