Kendall Jenner niittää menestystä Facebookissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa nähtävän julkkisperheen nuorimpiin jäseniin lukeutuvat Kylie ja Kendall Jenner ovat tehneet jo näyttävää uraa julkkismaailmassa. Molemmat ovat poseeranneet lehtien palstoilla ja muotikuvissa, mutta erityisesti Kendall on menestynyt alalla.

Nyt Kendall Jenner on ohittanut miljoonan fanin rajapyykin Facebook -sivustolla. Vasta 16-vuotias neitokainen on näin ollen näyttänyt olevansa julkkisperheen todennäköisin seuraava supertähti.

– Huomasin juuri että Facebook-sivullani on jo yli miljoona tykkääjää. Kiitoksia teille kaikille minun tukemisesta ja sivuni seuraamisesta, Kendall kommentoi tapahtumaa blogissaan.

Julkisuudessa tiuhaan tahtiin etenkin paljastavien vaatevalintojensa vuoksi viihtyvän sisarpuolensa suosion tasolle hänellä on tosin vielä matkaa, sillä Kim Kardashianin Facebook-sivulla tykkääjiä on jo yli 10 miljoonaa.

Kendall Jenner on noussut viime vuosina kansainvälisesti tunnetuksi perheestään kertovan Rikkaat Kardashianit -realitysarjan myötä. Hän on työskennellyt mallina muun muuassa Sherri Hill -merkille, astellut muotinäytösten catwalkeilla ja poseerannut bikinikuvauksissa. Kendall Jenner ja hänen nuorempi siskonsa Kylie Jenner ovat myös koulunsa cheerleader-joukkueen jäseniä.