Oletko tosissasi Ryan Lochte? Olympiauimari Speedot huvittivat allasbileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoon olympialaiset keräsivät äskettäin yli 10.000 urheilijaa Britannian pääkaupunkiin Lontooseen. Eräs seuratuimmista lajeista oli uinti, joka veti miljoonia katsojia televisioiden ääreen.

Kisojen aikana amerikkalainen uimari Ryan Lochte herätti hämmästystä nololla tunnustuksellaan. Mies nimittäin kertoi virtsanneensa uima-altaaseen olympialaisten aikana. Menestyksen myötä tähdeksi noussut Ryan Lochte on nyt kuvattu isännöimässä allasbileitä Las Vegasin The Palazzo -hotellin Azure Luxury Pool -allasalueella. Hänen asunsa kuitenkin herätti kuitenkin hilpeyttä, sillä Ryanilla oli jalassaan ainoastaan minikokoiset ja vaaleanpunaiset Speedo-uikkarit.

28-vuotias Ryan Lochte on nuoresta iästään huolimatta viisinkertainen olympiavoittaja. Hän voitti jo olympiakullan Lontoossa 200 metrin sekauinnissa. Miehen äiti herätti aikaisemmin hämmennystä kertomalla julkisuudessa poikansa deittailukuvioista. Äiti Ike Lochte nimittäin väitti urheilijan harrastavan jatkuvasti yhden yön juttuja.