Britney Spears paljasti kuntokuurinsa tulokset bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa, sillä neitokainen valittiin taannoin Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomariksi. Spearsin kerrotaan olevan parhaillaan kuntokuurilla, jotta hän on timmissä kunnossa televisio-ohjelmaa varten.

Nyt 30-vuotias Britney Spears on julkaissut verkossa kuvan, jossa hän esittelee upeaa bikinivartaloaan. Vaalea kaunotar nähdään nettikuvassa valkoiset bikinit yllään. Poptähti poseeraa iloisen näköisenä ja hänen taustallaan nähdään upea merimaisema.

Kuva: Twitter

– Oletteko valmiita kesän loppumiseen? Minä en todellakaan ole, Britney Spears kirjoitti Pinterest-palvelussa.

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman toisen tuotantokauden tuomaristopenkillä nähdään Spearsin lisäksi Simon Cowell, L.A. Reed ja Demi Lovato. Poptähden kerrotaan tienaavan työpestistään huimat 15 miljoonaa dollaria, kun taas 19-vuotiaan teinitähden Demi Lovaton huhutaan kuittaavan tuomarityöstään miljoona dollaria.