Ex-lapsitähti kolaroi JÄLLEEN – uskomaton määrä törttöilyjä takana

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-kaunotar Amanda Bynes nousi kuuluisuuteen Nickelodeon-televisiosarjojensa ja muun muuassa She’s The Man -elokuvansa myötä. Entinen lapsitähti joutui aiemmin tänä vuonna poliisien pidätetyksi, kun hän jäi kiinni rattijuopumuksesta.

Nyt kaunottaren epäonnen kerrotaan jatkuneen, sillä hän ajoi autokolarin maanantain ja tiistain välisenä yönä. Amanda Bynes törmäsi vuokra-autolla toiseen menopeliin, jonka omistajan mukaan näyttelijän holtiton ajotyyli aiheutti onnettomuuden.

Poliisit saapuivat kolaripaikalle San Fernando Valleyssä, mutta kummallekaan kuljettajalle ei kirjoitettu sakkoja. Julkkistähti on ajanut viime päivinä vuokra-autolla, koska hänen BMW-merkkinen autonsa on tuunattavana autokorjaamolla. Kuluneen puolen vuoden aikana Bynesiä on syytetty jo neljästä kolarista, rattijuopumuksesta ja kännykkään puhumisesta auton ratissa.

Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. All That ja The Amanda Show -televisiosarjojen myötä läpimurtonsa aikanaan tehnyt kaunotar juonsi 1990-luvun puolivälistä vuosikymmenen vaihteeseen saakka lastenohjelmia Nickelodeon-kanavalla. Sittemmin hän siirtyi näyttelijäksi. Vuonna 2006 hänet nimettiin yhdeksi kuumimmista nuorista tähdistä ja seuraavana vuonna hän oli viidenneksi parhaiten palkattu alle 21-vuotias tähti.