Shokkisuhde: Bobbi Kristina seurustelee veljensä kanssa – kuhertelukuvat nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin menehtyneen laulaja Whitney Houstonin perheen elämää on seurattu aktiivisesti tähden hautajaiset jälkeen. Hänen jättiomaosuutensa peri tytär Bobbi Kristina, kun ottopoika Nick Gordon jäi puolestaan ilman perintöä.

Pian poptähden kuoleman jälkeen tyttären kerrottiin ajautuneen outoon romanssiin Whitneyn adoptoidun pojan, Nick Gordonin kanssa. Sittemmin romanssihuhut vahvistuivat, kun parin kerrottiin kihlautuneen. Nykyisin kihla- ja avoparina elävät sisarukset ovat julkaisseet Twitterissä hempeitä kuhertelukuvia esitellessään uusia tatuointejaan.

Vaikka 18-vuotias Bobbi Kristina ja 22-vuotias Gordon eivät olekaan verisukulaisia, varttuivat he yhdessä kuten sisar ja veli. Nuorten tunteet ovat yllättäen mukaan muuttuneet aivan muuksi kuin sisarelliseksi rakkaudeksi. Pari on viime aikoina nähty useita kertoja suutelemassa ja kävelemässä käsi kädessä kadulla.

Whitney alkoi huolehtia Gordonista noin 10 vuotta sitten ja otti tämän perheenjäsenekseen. Poika asui hänen ja Bobbi Kristinan kanssa Atlantassa, kun Gordonin oma äitinsä ei pystynyt huolehtimaan hänestä. Nick Gordonia ei ole koskaan virallisesti adoptoitu Houstonin perheeseen, mutta hän on silti perheenjäsen.