Älä lankea näihin noloihin tekstiviestimokiin – katso

Lifestyle · Neea Jokinen

Moni on varmasti joskus lähettänyt tekstiviestin väärään numeroon. Ajatus saattaa herpaantua tekstiviestiä kirjoittaessa, jolloin vastaanottajaksi tulee valittua vahingossa täysin väärä henkilö.

Nolot viestimokat voivat aiheuttaa mielipahaa ja jopa avioeroja. Nyt Oddee-sivusto on koonnut muutamia otteita hauskoista ja noloista tekstiviestimokista. Kuvissa nähdään tekstiviesti-keskusteluja kahden henkilön välillä. Katso kuvat tästä. Viestejä yhdistää se, että ne ovat kaikki lähteneet vahingossa väärälle henkilölle, joten viestiä lähetettäessä kannattaa varmuuden vuoksi vielä kerran tarkastaa vastaanottana.

Eräs mies jäi kiinni uskottomuudesta vaimolleen, kun hän lähetti vahingossa toiselle naisella tarkoitetun treffikutsun aviokumppanilleen. Otoksissa nähdään muun muuassa erään poikaystävän tekemä nolo ”feidausmoka”. Hän perui tapaamisensa tyttöystävänsä kanssa tekstiviestin välityksellä. Perumisen syy kuitenkin paljastui, kun poika lähetti vahingossa Jenny-tytölle tarkoitetun viestin kullalleen.