MTV-kanavan teiniäiti esitteli silikonimuotojaan nettikuvissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teen Mom -realitysarjasta tuttu teiniäiti Jenelle Evans on ollut viime aikoina otsikoissa alastonkuviensa ja perheriitojensa merkeissä. Realitytähti hankki äskettäin silikonirinnat, joita hän on esitellyt auliisti Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter

Nyt Jenelle Evans on julkaissut verkossa kuvan, jossa hän esittelee muhkeaa rintavarustustaan. Valkoiseen asukokonaisuuteen sonnustautuneen realitytähden tuore kuva on etenkin hänen miespuolisten ihailijoidensa mieleen. Otoksessa näkyy myös yhden lapsen äidin rintatatuointi.

Kuva: Twitter

Jenelle Evans joutui kesällä putkaan on-off-poikaystävänsä Gary Headin kanssa. Poliisit pidättivät pariskunnan eräänä viikonloppuna, koska he olivat ajautuneet rajuun tappeluun. Teiniäidin poikaystävä oli muun muuassa yrittänyt kuristaa Evansia lakanalla. Sittemmin selvisi, että molemmat osapuolet olivat hakanneet toisiaan. Lisäksi heidän kodistaan löytyi huumeita, huumevälineitä ja reseptilääkkeitä.