MTV-teiniäiti sekosi perheriidassa – karu seuraus

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teen Mom -realitysarjasta tuttu teiniäiti Jenelle Evans on ollut viime aikoina otsikoissa alastonkuviensa ja perheriitojensa merkeissä. Neitokainen joutui aiemmin tässä kuussa sairaalaan, kun hän järkyttyi huomatessaan alastonkuviensa leviävän verkossa.

Nyt 20-vuotias Jenelle Evans on saanut palstatilaa oikeuden tekemän päätöksen takia. Oikeus nimittäin tuomitsi nuorelle äidille vuoden mittaisen lähestymiskiellon, jonka aikana hän ei saa nähdä on-off-poikaystävänsä Gary Headiä.

Lähestymiskielto lienee oikea ratkaisu äkkipikaiselle teiniäidille, sillä Jenelle yritti kesällä kuristaa kultaansa sängyn lakanoilla. Hän ei saa enää ottaa yhteyttä entiseen kumppaniinsa muun muuassa kännykän, sähköpostin tai toisen henkilön välityksellä.

Jenelle Evans astui oikeuden eteen maanantaina, sillä hänen rikosrekisterissään oli syytteet muun muuassa pahoinpitelystä sekä marihuanan, huumevälineiden ja lääkeaineiden hallussapidosta. E!-News-sivuston mukaan oikeus hylkäsi kaikki teiniäidin syytteet.

Kolmevuotiaan Jace-pojan äiti kiidätettiin aiemmin tässä kuussa sairaalaan, koska hän sai rajun oksennus- ja paniikkikohtauksen. Jenelle Evans kertoi järkyttyneensä alastonkuvistaan, jotka hänen entinen työnantajansa James Duffy oli julkaissut verkossa. Neitokainen lähetti kuvavuodon jälkeen entiselle pomolleen uhkausviestin, jossa hän toivoi miehen kuolevan.