Teinitähti Tuulin albumi Salaisuudet julkaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

YouTube-kanavallaan yli 2,5 miljoonaa katselukertaa kerännyt suomalainen teinitähti Tuuli julkaisee Salaisuudet-debyyttialbuminsa 21. syyskuuta. Toukokuussa julkaistun samannimisen kappaleen musiikkivideota on katsottu yli 1,5 miljoonaa kertaa.

400.000 kuuntelukertaa keränneeseen Paljon onnea vaan –singleen julkaistiin aiemmin tällä viikolla musiikkivideo. Syyskuussa julkaistava albumi on Lauri Rantasalmen ja Lauri Ylösen käsialaa.

– Oli aika uskomatonta, että Salaisuudet-kappale herätti niin paljon huomiota. Oli hieno tunne, kun miljoonan raja rikkoutui. Ja, ootan innolla, että albumi julkaistaan ja että fanit pääsee kuulemaan lisää biisejä, Tuuli kertoi.

Tuuli on 13-vuotias koululaistyttö Espoosta. Hän hapuili jo polvenkorkuisena estradille esiintymään. Tuulilla on kotonaan pieni studio ja PA-laitteet, joiden avulla hän harjoittelee esiintymistä ja laulamista. Tuulin harrastuksiin kuuluvat myös pianonsoitto, showtanssi, ja musiikkiteatteri.