Suosikkisarjan teinitähtien salasuhde paljastui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemaailmassa eletään parhaillaan vampyyrien ja ihmisusien vallankumousta. Nuo saalistajat ovat nousseet suureen suosioon huippusuosittujen elokuva-, televisio- ja kirjasarjojen myötä. Yksi suosituimmista on MTV-kanavalla esitettävä ihmissudeista kertova sarja Teen Wolf.

Nyt amor on vieraillut Teen Wolf -nuortensarjan kulisseissa, sillä ohjelman näyttelijöiden Crystal Reedin ja Daniel Sharmanin kerrotaan seurustelevan. Pariskunta rakastui toisiinsa yhteisten kuvausten aikana, ja heidät onkin jo bongattu läheisissä tunnelmissa Los Angelesissa. He näyttelevät sarjassa Allison Argentin ja Isaac Laheyn rooleja.

Amerikkalainen televisiosarja Teen Wolf perustuu vuonna 1985 julkaistuun samannimiseen elokuvaan. Ohjelman päähahmo on Tyler Poseyn näyttelemä Scott McCall -lukiolaispoika, joka joutuu ihmissuden puremaksi ja yrittää piilotella kaksoiselämäänsä. Sarjan näyttelijät, kuten Crystal Reed, Holland Roden ja Dylan O’Brien, ovat nousseet miljoonien nuorten ihailun kohteiksi.