Tylyt pakit: Katy Perry jätettiin sähköpostiviestillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Katy Perry toipuu edelleen taannoisesta avioerostaan, ja lohdutusta hän on saanut muun muuassa mallikomistus Robert Ackroydista. Viime viikkoina laulaja on viettänyt intiimejä hetkiä kitarahurmuri John Mayerin kanssa.

Romanssi jäi kuitenkin lyhyeksi, sillä pari erosi yllättäen viime viikolla. John Mayerilla ei ollut ilmeisesti pokkaa antaa Katylle pakkeja kasvotusten, sillä Us Weekly -lehden mukaan 34-vuotias muusikko erosi pop-kaunottaresta sähköpostiviestin välityksellä. Mayerin kerrotaan sanoneen syyksi, että hän piti Katysta mutta ei tuntenut olevansa tarpeeksi rakastunut. Katy oli tapauksesta luonnollisesti vihainen ja surun murtama.

Poptähti on markkinoinut ahkerasti uutta elokuvaansa kesän aikana. Laulajattaren tuore Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuva tuotti Yhdysvalloissa aloitusviikonloppunaan 7,1 miljoonaa dollaria. Elokuvassa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana. Dokumentissaan Katy Perry muun muuassa kertoo avoimesti epäonnistuneesta avioliitostaan.