Derek Houghin sixpack saa naiset kuolaamaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen tanssijakomistus Derek Hough tunnetaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta, jonka hän on voittanut jo kolmesti. Koreografina ja näyttelijänäkin työskentelevä Derek on elokuvakaunotar Julianne Houghin isoveli.

Nyt 27-vuotias Derek Hough kuvattiin nauttimassa aurinkoisesta rantapäivästä ystäviensä kanssa. Malibussa rentoutunut tanssijatähti innostui muun muuassa leikkimään Romeo-koiransa kanssa rantahiekalla. Lisäksi hän esitteli treenattua vartaloaan rantalentiksen merkeissä.

Derek Hough työskentelee parhaillaan viidennentoista Tanssii tähtien kanssa -tuotantokauden parissa. Televisiotähti paljasti äskettäin, että kyseinen tuotantokausi jää hänen viimeisekseen. Ohjelmassa hänen tanssiparinaan nähdään olympialaisissakin nähty voimistelija Shawn Johnson. Miehen pareina on nähty myös muun muuassa Jennie Garth, Nicole Scherzinger, Jennifer Grey ja Maria Menounos.