BB-silikonipommi paljasti: ”En voisi harrastaa seksiä täällä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa miesten jakamattoman huomion viikonlopun muotinäytöksessä sai asukas, jonka ulkoiset muodot ovat naisasukkaiden joukossa vertaansa vailla. Silikonirintainen BB-Leina nimittäin sai alusvaateposeerauksellaan miesten leuat loksahtamaan.

Tänään suomalais-japanilainen neitokainen pohti ääneen seksin harrastamista talossa. Jopa kolmen kuukauden urakka kameroiden edessä voi ottaa pitkän päälle koville, sillä Leina ei omien sanojensa mukaan kykene harrastamaan seksiä talossa.

– Mä en kyllä pystyis täällä harrastamaan seksiä, en usko. Känniseksi ei ole kivaa. Mä en ainakaan tuu silloin. Se on sellaisa jyystämistä, Leina pohti ääneen makoillessaan Tommin sylissä.

– Tuhannen kännissä se ehkä olis mahdollista. Jos olen kyllä tuhannen päissäni, niin en tule kyllä minäkään, Tommi totesi.