Madonnan diivailu meni liian pitkälle – fanit raivostuivat: ”Sinä olet syvältä!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva 53-vuotias Madonna kiertää parhaillaan maailmaa MDNA-kiertueellaan. Konserttikiertueella on nähty jo muutamia kohauttavia tempauksia, joista on uutisoitu pääosin negatiivisesti.

Äskettäin Suomessa Madonna asteli lavalle yli tunnin myöhässä. Nyt Madonna on suututtanut faninsa, jotka saapuivat katsomaan poptähden keikkaa Yhdysvaltojen Philadelphiassa. Laulajatar nimittäin aloitti esiintymisen kaksi ja puoli tuntia myöhässä. Diivakuningattaren teolle ei päde sanonta muodikkaasti myöhässä, sillä useat fanit häipyivät paikalta turhautuneina.

Alla muutamia otteita pettyneiden fanien kommenteista.

– Madonna, en tiedä kuka luulet olevasi, mutta sinä olet syvältä. Me lähdimme keikalta. Voit maksaa lastenvahdimme, Debbie Bleznak -niminen nainen kertoi CBS:lle.

– Me ajoimme seitsemän tunnin matkan päästäksemme keikalle ja maksoimme lipuista 170 dollaria per nuppi, eräät siskokset kommentoivat.

– Hei Madonna! Kello on jo yli kymmenen. Joidenkin meistä pitää mennä huomenna töihin, ja sinä nukut iltapäivään asti kurkut silmilläsi, Jim Kinney kirjoitti Twitter-blogissaan.

Madonnan piti aloittaa keikkansa iltakahdeksalta, mutta hän saapui lavalle vasta puoli yhdentoista aikaan. Poptäti pahoitteli myöhästymistään, ja kertoi sen johtuneen matkustusviivästymisistä. Laulajatar halusi sanojensa mukaan tehdä show’sta täydellisen, koska hänen ihailijansa ansaitsevat sen.

Madonna on usein otsikoissa kohukonserttiensa lisäksi rakkauselämänsä merkeissä. viihtyy nykyisin 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin niin ikään 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.