Lady Gaga paljasti uuden tatuointinsa – katso kuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Viime aikoina hän on valmistautunut uuden ARTPOP-levynsä julkaisuun ja siinä sivussa ehtinyt poseerata muun muuassa lehtikuvissa.

Kuva: Twitter

Parhaillaan eurooppaa kiertävä Gaga ehti pysähtyä Amsterdamissa tatuointiliikkeessä teettämässä kylkeensä pienen ankkuritatuoinnin. Ankkuri symboloi laulajan suhdetta hänen poikaystävänsä Taylor Kinneyn kanssa, sillä pari tapasi Yoü and I -videon kuvauksissa, jossa Gaga näytteli merenneitoa. Tähti esitteli tuoretta tatuointiaan heti Twitter-sivullaan.

Kuva: Twitter

Twitter-palvelun kuningattareksi kymmenillä miljoonilla seuraajillaan valittu Lady Gaga nähtiin aiemmin tällä viikolla Suomen Hartwall-areenalla kiertueensa merkeissä. Laulajatähti osoitti olevansa yksi maailman kirkkaimmista artisteista upealla show’llaan. Lady Gaga rakastaa fanejaan, ja koskettavaa kommunikointia ihailijoiden kanssa nähtiinkin Suomen keikkojen aikana.