Tylsin BB-kausi ikinä: ”Onko tää aina ollut tällaista?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -tuotantokautta on nyt takana hieman reilu viikko, ja talossa on tapahtunut jo esimerkiksi valehäätö ja tuotannon kätyrin paljastuminen. Ne eivät ole kuitenkaan muuttaneet sitä, että asukkaiden näkökulmasta kausi on alkanut tylsästi.

Asukkaat ovat nimittäin odottaneet etukäteen saavansa monipuolista tekemistä, mutta toisin on kuitenkin käynyt.

– Täällä ei ole kyllä mitään aktiviteettia. Onko tää aina ollut tällaista, Leina ihmetteli ääneen.

– Mä oon joskus katellut noita kausia ja miettinyt että kuinka ne on noin jumalattoman väsyneitä. Kyllä sen nyt ymmärtää. Tietty saishan tässä nyt näitä harjoitella ja mennä, mutta sit ei olisi enää mitään mitä pudottaa, kun harjoittelussa on jo pudotettu kaikki, Ira totesi.

Sunnuntain suorassa lähetyksessä asukkailta kysyttiin miksi he eivät keksi talossa tekemistä. Kysymys oli kuitenkin harhaanjohtava, sillä asukkaat ovat kehitelleet itselleen paljonkin tekemistä. Isoveli on kuitenkin kieltänyt asukkaiden keksimät puuhat yksi toisensa jälkeen ja ilmoittanut niiden olevan sääntörikkomuksia.

– Oikein vi**tti se kysymys, kun kysyttiin että ettekö te voi tehdä siellä mitään, Tommi ihmetteli.

– Kyllähän tässä on joku yrittänytkin tehdä jotain. Mut sit on kuulutettu, että rikotte sääntöjä. Ehkä ne on nää keskustelut, mitä ne haluaa, Ira pohti.

– Ja meidän hajoaminen, Tommi totesi.

– Kukahan kilahtaa ensimmäiseksi? Ira kysyi.

– Mä mietin just ihan samaa! Musta tuntuu, että se on Ellu tai Anne, Leina vastasi.