Julkkiskokki oikeuteen – uhkaili naista seksikuvilla?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmankuulu televisiokokki Gordon Ramsay tunnetaan yritysimperiuminsa lisäksi lukuisista televisiosarjoistaan ja ruokakirjoistaan. Brittikokin tunnetuimpiin ruokaohjelmiin lukeutuvat muun muuassa Kurjat kuppilat, Kauhukeittiö ja Masterchef USA.

Eläväisestä temperamentista tunnettu julkkiskokki on päätymässä oikeuden eteen. Gordon Ramsayn isäpuolen kanssa seksisuhteessa olleen Sara Stewartin mukaan kokki palkkasi yksityisetsivän ottamaan hänestä intiimejä kuvia ja uhkaili tuovansa ne julkisuuteen. Ennen julkkiskokin Gordon Ramsay Holdings -yrityksessä kirjanpitäjänä työskennellyt Stewart on nostanut häntä vastaan syytteen yksityisyyden loukkaamisesta, Female First uutisoi.

Gordon Ramsay meni naimisiin vuonna 1996 kirjailija Cayetana “Tana” Elizabeth Hutchesonin kanssa. Pariskunnalla on neljä lasta, Megan Jane, Jack Scott, Holly Anna ja Matilda Elizabeth. Julkkiskokki on joutunut useaan otteeseen tekemisiin poliisien kanssa muun muuassa rattijuopumuksen takia. Muutama vuosi sitten televisiokokki päätti silottaa ryppyjään Botox-ruiskeilla ystävänsä Simon Cowellin ehdotuksesta.