Hollywood-näyttelijätär nuukailee – pukeutuu rooliasuihin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijätär Glenn Close on ollut kuusi kertaa ehdolla Oscar-palkinnon saajaksi. Neitokainen tunnetaan parhaiten elokuvista Valheet ja viettelijät, Vaarallinen suhde ja Air Force One.

Nyt 65-vuotias kaunotar on paljastanut vihaavansa vaateostosten tekemistä niin paljon, että välttelee shoppailua viimeiseen asti. Glenn Close ei myöskään pidä tuhlaamisesta, ainakaan jos rahankäyttö koskee itsen hemmottelua. Omien kolttujen ostamisen sijaan tähti käyttääkin mieluiten roolihahmojensa vaatteita.

– Inhoan todella shoppailemista. En käytä paljon rahaa itseeni. Olen todella onnellinen, kun saan käyttää Damages-sarjan roolihahmoni Patty Hughesin vaatteita, kertoo Glenn Close Metro-lehdelle.

Glenn Closen pitkään kestänyt ura ulottuu neljälle vuosikymmenelle. Hänen ammatilliseen taipaleeseensa mahtuu rooleja Broadwaylla, televisiossa ja elokuvissa. Tällä hetkellä tähti nähdään Damages-sarjassa.