Himoshoppaaja Isla Fisher rivoili aamutelevision suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen näyttelijä ja kirjailija Isla Fisher on näytellyt lukuisissa elokuvissa. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat muun muuassa Kuokkavieraat ja Himoshoppaajan salaiset unelmat. Kaunotar on naimisissa koomikko Sacha Baron Cohenin kanssa.

36-vuotias Isla Fisher oli äskettäin Kristen Dunstin ja Lizzy Caplanin kanssa mainostamassa kolmikon tuoretta Polttarittaret-elokuvaa Good Morning America -ohjelmassa, joka vastaa suomalaista Aamu-TV:tä tai Huomenta Suomi -ohjelmaa.

Tähti herätti hämmennystä studiossa rivoilla puheillaan. Fisher innostui kertomaan tapauksesta, jossa hän päätyi äitinsä kanssa strippiklubille. Omien sanojensa mukaan Isla kävi klubilla vessassa ja palatessaan löysi äitinsä makaamasta lavalta, samalla kun miesstrippari yritti ”teepussittaa” häntä.

Isla Fisher tapasi Borat-hahmostaan tunnetun aviomiehensä Sacha Baron Cohenin eräissä juhlissa. He ovat tunnetusti hyvin tarkkoja yksityisestä elämästään. Pariskunnalla on kaksi tytärtä, neljävuotias Olive ja vuoden ikäinen Elula Lottie Miriam. Toisen tyttären nimi ja sukupuoli säilyivät medialta salassa liki puolenvuoden ajan.