Poptähti antoi anteeksi perheensä murhaajalle: ”Se ei ollut hänen syynsä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulajatähti Jennifer Hudson on ollut viime aikoina viihdelehtien otsikoissa lähinnä painonpudotuksensa merkeissä. Aiemmin rehevänä tunnettu Hudson pudotti nimittäin painoaan lähes 40 kilon verran.

Laulajakaunotar joutui taannoin myös hirveän tragedian kohteeksi, kun hänen siskonsa mies William Balfour surmasi popparin äidin, veljen ja veljenpojan. Nyt Jennifer Hudson on kertonut antaneensa anteeksi perheensä murhaajalle. Tähti avautui ensimmäistä kertaa murhenäytelmästä Oprah’s Next Chapter -ohjelmassa.

– Annan anteeksi, koska minusta tuntuu suurimmaksi osaksi siltä, että se ei ollut hänen syynsä. Kaikki johtuu siitä miten hänet kasvatettiin. Me yritimme tarjota rakkautta, mutta hän oli mennyt jo niin syvälle, ettemme voineet tajuta sitä, kertoi Jennifer Hudson Oprah Winfreylle haastattelussa.

Popparin mielestä hänen perheensä tarjosi surmaamistyön tehneelle langolle tilaisuuden muutokseen. Mies ei kuitenkaan ottanut heidän antamaansa lämpöä vastaan. Neitokainen kertoi haastattelussa keränneensä itseään kauan tapahtuneen jälkeen. Hänelle olikin vaikea ymmärtää, ketä hänen tulisi surra ensin.

Tällä viikolla 31 vuotta täyttävä Oscar-voittaja kertoo olevansa viimein valmis vierailemaan sukulaistensa haudalla, kun tapahtuneeseen liittynyt oikeustaistelu on viimein päättynyt. Balfour tuomittiin kolmeen elinkautiseen vankeustuomioon, minkä lisäksi mies sai 120 vuotta vankeutta muiden rikostensa vuoksi. Hudsonin sisko Julia puhui myös ohjelmassa, ja kertoi tietäneensä heti murhista kuultuaan kuka oli niihin syyllinen.

Dreamgirls-elokuvan roolistaan palkittu tähti ryhtyi laihduttamaan sen jälkeen, kun hän oli synnyttänyt esikoisena David Juniorin vuonna 2009. Hän kertoi jättäneensä ruokavaliostaan kaikki kaloripommit ja keskittyneensä terveellisiin ruokiin. Hän kuitenkin myöntää, että tulokset eivät ole pysyviä, ellei ruokavalio pysy kunnossa myös jatkossa.