Poliisioperaatio Miley Cyrusin kotona – sähkötainnutinta käytettiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpien teinitähtien joukkoon lukeutuva Miley Cyrus on karistanut jo vuosia sitten kiltin tytön maineensa. Hän on ihmetyttänyt fanejaan esimerkiksi radikaalilla hiusmuutoksellaan ja pikakihloillaan. Cyrus pukeutuu nykyisin hyvin paljastaviin asuihin.

Nyt 19-vuotias Miley Cyrus voi olla iloinen siitä, ettei hän viettänyt viikonloppua kotisohvallaan. Teinitähden Los Angelesin Studio Cityssä sijaitsevaan kotiin nimittäin murtautui lauantaina Jason Luis Rivera -niminen mies. Poliisien mukaan mies oli aseistautunut saksilla.

Cyruksen kodinhoitajat soittivat hätänumeroon, kun he näkivät miehen murtautuvan popparin pihamaalle. Poliisien tultua paikalle Jason Luis Rivera väitti olevansa Miley Cyruksen aviomies ja hyvä ystävä ”jo vuosien ajan”.

Mies vastusti pidätystä ja käyttäytyi uhkaavasti, joten poliisi joutui käyttämään tainnutinta rauhoittaakseen häirikön. KTLA-lehden mukaan texasilaisella miehellä on pitkä rikosrekisteri. Häntä syytetään nyt murrosta ja yksityisalueelle tunkeutumisesta.

Hannah Montana -televisiosarjan myötä supertähdeksi noussut Miley Cyrus ei ole ainut julkkistähti, joka on joutunut kohtaamaan kotirauhaa häiriköiviä faneja. Oscar-palkittu näyttelijätär Halle Berry joutui taannoin palkkaamaan itselleen lukuisia henkivartijoita, kun eräs hullu ihailija uhkasi tappaa hänet. Myös Madonna on joutunut aiemmin ahdistelijoiden kohteeksi.