Will.i.am paljasti: Näin nälkää lapsena

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

The Black Eyed Peas -yhtyeestä tunnettu Will.i.am oli taannoin otsikoissa tunnustettuaan, etteivät hänen laulutaitonsa ole kummoiset, vaan hän joutuu kompensoimaan lahjojen puutettaan muokkaamalla ääntään Auto-Tune -tietokoneohjelmalla.

Artisti on nyt paljastanut nähneensä nälkää lapsena. Poptähti ei suinkaan elänyt köyhyydessä, vaan kertookin vatsansa kurisseen koulussa aikaisten aamuherätysten vuoksi. Miehen vanhemmat nimittäin passittivat laulajan pitkän matkan päässä olevaan opinahjoon, joka sijaitsi Los Angelesin ”paremmalla” alueella.

– Joskus aamupala jäi väliin, eikä se tee hyvää lapselle, tilittää Will.i.am Female First -lehdelle.

Pitkän koulumatkan vuoksi Will.i.am joutui heräämään viideltä joka aamu, eikä hän ehtinyt aina syödä terveellistä aamupalaa. Poppari kertookin ymmärtävänsä paremmin köyhiä ihmisiä asuttuaan lapsena huonomaineisessa kaupunginosassa. Perhe muutti kaupungin ”paremmalle” alueelle heti kun heillä oli rahaa.

The Black Eyed Peas -yhtye ilmoitti viime kesänä jäävänsä tauolle. Fanit järkyttyivät pian taukouutisen jälkeen huhuista, joissa väitettiin suosikkiyhtyeen hajoavan. Muun muuassa supertähti Kanye West vihjaili tauon olevan pysyvä. Yhtyeen keulahahmo Will.i.am kuitenkin tyrmäsi väitetyt hajoamishuhut Twitter-blogissaan.