Laulajatähti myönsi ottaneensa pistoksia huuliin: ”En olisi halunnut sitä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulajatähti ja Oscar-palkittu näyttelijätär Jennifer Hudson on ollut kuluneen vuoden aikana viihdelehtien otsikoissa lähinnä painonpudotuksensa merkeissä. Aiemmin rehevänä tunnettu Hudson on nimittäin laihduttanut yli 40 kiloa.

Nyt 30-vuotias Jennifer Hudson paljasti käyneensä muutama vuosi sitten kauneusoperaatiossa Dreamgirls-elokuvaa varten. Näyttelijätär joutui nimittäin ottamaan huulipistoksia, koska hänen syvä amorinkaarensa, eli ylähuulen lovi, vaikutti elokuvan valaistukseen.

– Jouduin korjaamaan amorinkaartani, koska se vaikutti valaistukseen. Lääkäri ei halunnut aluksi tehdä operaatiota, koska hän kertoi monien tekevän mitä vain saadakseen samanlaiset huulet kuin minulle, Jennifer Hudson kertoi Oprah’s Next Chapter -ohjelmassa.

Dreamgirls-elokuvan roolistaan palkittu tähti ryhtyi laihduttamaan sen jälkeen, kun hän oli synnyttänyt esikoisena David Juniorin vuonna 2009. Hän kertoi jättäneensä ruokavaliostaan kaikki kaloripommit ja keskittyneensä terveellisiin ruokiin. Hän kuitenkin myöntää, että tulokset eivät ole pysyviä, ellei ruokavalio pysy kunnossa myös jatkossa.