Jessica Simpsonilla huikea rintavarustus – katso uudet kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulaja ja realityohjelmien tähti Jessica Simpson allekirjoitti aiemmin tänä vuonna neljän miljoonan dollarin arvoisen mainossopimuksen Painonvartijat-yrityksen kanssa. Esikoisensa toukokuussa synnyttänyt nainen on laihduttanut elopainoaan jo 18 kilon verran.

Nyt 32-vuotias Jessica Simpson käänsi katseita Los Angelesin lentokentällä hyvin avoimella kaula-aukollaan. Maxwell Drew -tyttövauvan äidin rintavarustus oli nimittäin pääosassa kukkakuvioisen mekon yläosassa. Vaaleahiuksinen kaunotar on nykyään uhkeampi kuin koskaan.

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Heidän huhutaan avioituvan heti, kun realitykaunotar saa karistettua raskauskilonsa. Äskettäin neitokainen kertoi haastattelussa, ettei pysty kuntoillessaan juoksemaan liian suurten rintojensa takia.