Kauhea kankkunen -kuvaukset alkoivat – paparazzi iski heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erittäin hyvin menestynyt Kauhea kankkunen -elokuva ja sen suosittu jatko-osa saavat pian kolmannenkin osan. Elokuvien ohjaaja Todd Phillips ja leffan tähdet ovat juuri aloittaneet leffasarjan seuraavan osan kuvaukset.

Yhdysvalloissa elokuva tullaan julkaisemaan 24. toukokuuta 2013. Kolmannessakin osassa tullaan näkemään aiemmissa elokuvissa esiintyneet Bradley Cooper, Zach Galifianakis ja Ed Helms. Leffasarjan todennäköisesti viimeistä osaa kuvataan nyt Pasadenassa Kaliforniassa.

Kauhea kankkunen -elokuvia tähdittävä Zach Galifianakis kertoi aiemmin Rolling Stone -lehdelle, että elokuvasarjan kolmannen osan käsikirjoitus oli jo valmiina, vaikka ensimmäinen jatko-osa sai ristiriitaisia kommentteja. Toinen Kauhea kankkunen -elokuva oli kuin copy-paste ensimmäisestä, ja se aiheutti laajalti kritiikkiä. Näyttelijän mukaan kolmannessa elokuvassa hänen roolihahmonsa Alan löydetään mielisairaalasta, josta hänen ystäviensä täytyy salakuljettaa hänet ulos.