Lady Gaga ajeli osan päästään kaljuksi – tässä karmaiseva tulos!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Viime aikoina hän on valmistautunut uuden ARTPOP-levynsä julkaisuun ja siinä sivussa ehtinyt poseerata muun muuassa lehtikuvissa.

Kuva: Twitter

Nyt poppari on julkaissut kuvan uusimmasta tempauksestaan Twitter-blogissaan. 26-vuotias neitokainen ajeli takaraivolleen punkkarityyliä muistuttavan kaljun osion kunnioittaakseen ystävänsä julkkisvalokuvaaja Terry Richardsonin äidin poismenoa. Miehen äiti Annie Lomax menehtyi tiistaina sairauteen.

– Tein sen vuoksesi, Terry. Olen pahoillani äitisi vuoksi, Lady Gaga kirjoitti otoksen yhteyteen.

Twitter-palvelun kuningattareksi kymmenillä miljoonilla seuraajillaan valittu Lady Gaga nähtiin aiemmin tällä viikolla Suomen Hartwall-areenalla kiertueensa merkeissä. Laulajatähti osoitti olevansa yksi maailman kirkkaimmista artisteista upealla show’llaan. Lady Gaga rakastaa fanejaan, ja koskettavaa kommunikointia ihailijoiden kanssa nähtiinkin Suomen keikkojen aikana.