BB-Katarina murtui itkuun – pelkää maineensa puolesta

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa on jo koettu suuria tunteita, kun muutama asukas on potenut koti-ikävää kyyneliä vuodattaen. Muun muuassa pirkkalalainen BB-Iida purskahti taannoin itkuun, kun hän ikävöi poikaystäväänsä. Tänään itkukohtauksen sai suomenruotsalainen BB-Katarina.

Asukkaat istuskelivat päivällä pöydän ääressä, kun yhtäkkiä Katarina poistui keittiöalueelta makuuhuoneen puolelle. Blondi ei pystynyt pidättelemään kyyneliään, kun hän avautui BB-Leinalle ja BB-Johannalle koti-ikävästään ja tuntemuksistaan.

– Mua pelottaa, miten mun olo täällä vaikuttaa mun elämään siellä ulkopuolella. Ihan oikeesti, must tuntuu et mä oon tehnyt tyhmän päätöksen. Mulla on hyvä elämä siellä ulkopuolella ja ystäviä. Irtisanouduin hyvästä työstä, niin mitenköhän tää vaikuttaa työnhakuun, BB-Katarina kertoi itkuisena.

– Kuvittele, mitä kaikkea muut on täällä tehnyt. Näyttänyt anustaan ja kaikkea. Sä et ole tehnyt mitään noloa. Ei niit työnantajia kiinnosta, et ootko sä itkenyt jossain BB:ssä, Leina ja Johanna lohduttivat.

– Mä olen iloinen ihminen ja en halua, et ihmiset saa musta väärän kuvan, Katarina jatkoi.

– Itke pois, sä et ole tehnyt mitään, mistä sun pitäis pahoittaa mielesi, Leina kertoi ja sai Katarinan rauhoittumaan.

Lohdutusta saanut Katarina pyyhkikin pian kyyneleensä ja palasi muiden asukkaiden luokse keittiöön. Asukkaat ovat aiemmin kertoneet päiväkirjahuoneessa pitävänsä Katarinaa etäisenä ja epäsosiaalisena. Omissa oloissaan viihtyvä kaunotar ei ole kanssakilpailijoiden mielestä yrittänyt tarpeeksi tutustua muihin asukkaisiin.