Keira Knightley riisuu valkokankaalla: ”Alastomuus ei ole ongelma”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvakaunotar Keira Knightley oli taannoin otsikoissa, kun hän paljasti uransa jatkon olleen kolme vuotta sitten vaakalaudalla harkitessaan vakavasti alalta vetäytymistä. Hänet kiinnitettiin Pirates of The Caribbean -elokuvasarjaan jo 17-vuotiaana teinityttönä.

Nyt 27-vuotias kaunotar on paljastanut, ettei vaatteiden riisuminen valkokankaalle ole hänelle ongelma. Esimerkiksi Herttuatar ja The Edge of Love -elokuvissa vaatteensa riisunut Keira kertoi The Mirror -lehdelle, että mikäli rooli vaatii alastomuutta, hän on alasti, eikä aio kainostella asian suhteen. Aidon rakkauden näytteleminen on tähden mukaan sen sijaan hankalampaa.

– Vaikeinta rakkauden näyttelemisessä on kahden ihmisen välinen fyysinen läheisyys. Se tapa, millä kaksi ihmistä käyttäytyy kun he ovat toistensa lähellä, pitelevät toisiaan kädestä ja nojaavat päätään toistensa olkapäille. Näitä asioita tulee harvemmin ajateltua itsekseen, ja siksi sitä on vaikea näytellä elokuvissa, tähti paljastaa.

Keira Knightleyn uutisoitiin taannoin eronneen Rupert Friendin kanssa näyttelijättären uran luomien paineiden takia. Knightleyn isä vahvisti eron The Sun -lehdelle ja kertoi, ettei Friend pitänyt huomiosta, jota hänen tyttärensä sai osakseen. Brittikaunotar on myös seurustellut irlantilaisen mallin Jamie Dornanin ja amerikkalaisen näyttelijä Del Synnottin kanssa. Nykyään Keira on kihloissa pianisti James Rightonin kanssa.