Ex-lapsitähti ei ota opikseen – ajeli autolla huumepäissään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-kaunotar Amanda Bynes nousi kuuluisuuteen Nickelodeon-televisiosarjojensa ja muun muuassa She’s The Man -elokuvansa myötä. Lupaava ura on kuitenkin kärsinyt viime vuosina takapakista, sillä hän on joutunut jatkuvasti tekemisiin virkavallan kanssa.

Hiljattain uutisoimme 26-vuotiaan Amanda Bynes päätyvän mahdollisesti jopa vuodeksi vankilaan, sillä tähteä syytetään kahdesta huhtikuun ja elokuun välillä tapahtuneesta liikennerikkomuksesta.

Amanda ei kuitenkaan näytä ottaneen tapauksista opikseen, sillä nyt ajokorttinsa jo menettänyt entinen lapsitähti on nähty ajelemassa autolla tuntikausia Los Angelesissa vailla määränpäätä. Tähti myös poltti kahteen otteeseen piippua, jonka sisällöksi epäillään kannabista. Katso kuvat TMZ-sivustolta.

Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. All That ja The Amanda Show -televisiosarjojen myötä läpimurtonsa aikanaan tehnyt kaunotar juonsi 1990-luvun puolivälistä vuosikymmenen vaihteeseen saakka lastenohjelmia Nickelodeon-kanavalla. Sittemmin hän siirtyi näyttelijäksi. Vuonna 2006 hänet nimettiin yhdeksi kuumimmista nuorista tähdistä ja seuraavana vuonna hän oli viidenneksi parhaiten palkattu alle 21-vuotias tähti.