Jessica Simpsonin vauvakuva raivostuttaa – nelikuukautinen bikineissä!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulaja ja realityohjelmien tähti Jessica Simpson allekirjoitti aiemmin tänä vuonna neljän miljoonan dollarin arvoisen mainossopimuksen Painonvartijat-yrityksen kanssa. Esikoisensa toukokuussa synnyttänyt nainen on laihduttanut elopainoaan jo lähes 20 kiloa.

Pieni Maxwell Drew -tyttövauva ehti vasta putkahtaa maailmaan, kun hän on jo lööppiuutisten keskiössä pukeutumisensa vuoksi. Jessica Simpson vieraili äskettäin Katie-keskusteluohjelmassa ja esitteli siellä kuvaa neljäkuukautisesta lapsestaan. Otos herätti kuitenkin amerikkalaisen yleisön paheksunnan, kun pikkutyttö keikisteli siinä bikiniasussa.

Kuva: ABC

Bikinikuva levisi nopeasti internetissä ja sai laajan raivoryöpyn niskaansa muun muassa Twitter-palvelussa. Kriitikoiden mukaan laulajattaren tyttärelleen tekemä asuvalinta on ”kauhea” ja ”väärin”. Tähteä syytetäänkin nyt lapsensa seksualisoimisesta. Myös lastensuojelun asiantuntijat ovat kommentoineet tapausta.

– On erittäin häiritsevää nähdä pieni vauva esiteltävän maailmalle bikiniasussa. Julkisuuden henkilöiden teoilla on merkitystä, koska heidän tapojaan kopioidaan laajasti. Toivottavasti vanhemmat ymmärtävät, että lasten bikinit ovat täysin epäsopivia. Ne seksualisoivat lapsuuden, kertoo brittiläisen Kidscape-lastensuojeluorganisaation johtaja Claude Knights Daily Mail -sivustolle.

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Heidän huhutaan avioituvan heti, kun realitykaunotar saa karistettua raskauskilonsa. Äskettäin neitokainen kertoi haastattelussa, ettei pysty kuntoillessaan juoksemaan liian suurten rintojensa takia.