Fanit innoissaan: Lady Gaga suunnittelee häitä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Viime aikoina hän on valmistautunut uuden ARTPOP-levynsä julkaisuun ja siinä sivussa ehtinyt poseerata muun muuassa lehtikuvissa.

Nyt popkaunottaren kerrotaan haaveilevan häistä poikaystävänsä Taylor Kinneyn kanssa. Häähuhut ovat yltyneet laulajattaren ympärillä, kun hän kutsui näyttelijämiehensä perheen luokseen Venetsiaan. Neitokainen aikoo viettää siellä aikaa ensi kuussa Milanon konserttinsa jälkeen, ja tarkastella mahdollisia hääpaikkoja.

– Lady Gaga on puhunut koko ajan intohimostaan Venetsiaa kohtaan, ja miten romanttinen paikka on. Kun hän menee naimisiin, se tapahtuu Italiassa. Jotkut hänen läheisistä ystävistään ja perheestään ovat myös tulossa paikalle, joten tässä voi olla kyse häistä, kertoo lähde The Sun -lehdelle.

Poppari toivoo pääsevänsä vierailemaan mahdollisimman monessa kirkossa Taylorin kanssa. Lady Gagan häistä ei varmastikaan tule mahtipontisuutta ja romantiikkaa puuttumaan, sillä neitokainen kertoi äskettäin tuntevansa olonsa 19-vuotiaaksi. Hän sanoi rakastavansa elämää villinä ja vapaana sieluna, koska hänen ystävänsä pitävät hänestä niin hyvää huolta.

Twitter-palvelun kuningattareksi kymmenillä miljoonilla seuraajillaan valittu Lady Gaga nähtiin äskettäin Suomen Hartwall-areenalla kiertueensa merkeissä. Laulajatähti osoitti olevansa yksi maailman kirkkaimmista artisteista upealla show’llaan. Lady Gaga rakastaa fanejaan, ja koskettavaa kommunikointia ihailijoiden kanssa nähtiinkin Suomen keikkojen aikana.