Sisäpiiri paljasti: Madonna halusi suudella Jennifer Lopezia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva 53-vuotias Madonna kiertää parhaillaan maailmaa MDNA-kiertueellaan. Konserttikiertueella on nähty jo muutamia kohauttavia tempauksia, joista on uutisoitu pääosin negatiivisesti.

Popin teräsmamma on shokeerannut fanejaan myös menneinä vuosina. Madonnan ikimuistettavimpiin tempauksiin kuuluu, kun tähti suuteli Britney Spearsia ja Christina Aguileraa MTV:n VMA-musiikkitapahtumassa vuonna 2003. Nyt uusimpien raporttien mukaan kyseiset poppariprinsessat eivät kuitenkaan olleet konkaritähden ensimmäisiä valintoja moiskahteleviin suukkoihin.

Madonnan kerrotaan nimittäin halunneen pusuttelukaverikseen ensisijaisesti Jennifer Lopezin. Latinokurvitar ei kuitenkaan suostunut rohkeaan esiintymiseen, joten Material Girl -hitin laulaja joutui tyytymään toisiksi parhaisiin vaihtoehtoihin.

– Kesti pitkään saada Britney ja Christina lavalle suutelemaan, sillä he eivät olleet ensimmäiset ihmiset kyseisellä listalla. Ehkäpä asia paljastetaan ensi kertaa, mutta alunperin J-Lo kuului mukaan soppaan. Sitä ei kuitenkaan tapahtunut, kertoo MTV Music Groupin johtaja Van Toffler EW-sivustolle.

Britneytä ja Christinaa ei ollut hänen mukaansa helppo saada lavalle yhdessä, koska naisilla oli oma riitaisa historiansa. He kuitenkin kunnioittivat Madonnaa niin paljon, että suostuivat yhteistyöhön hänen takiaan. Tofflerin mukaan poptähdet eivät olisi tehneet myönnytystä kenenkään muun vuoksi.

Madonna on usein otsikoissa kohukonserttiensa lisäksi rakkauselämänsä merkeissä. Madonna viihtyy nykyisin 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin niin ikään 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.