Jennifer laihtui liikaa – ahmii nyt suklaata lihoakseen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulajatähti Jennifer Hudson on ollut viime aikoina viihdelehtien otsikoissa lähinnä painonpudotuksensa ja perhetragediansa merkeissä. Aiemmin rehevänä tunnettu Hudson on pudottanut painoaan parin vuoden aikana lähes 40 kiloa.

Nyt Jennifer Hudson kertoi, ettei hän ole tyytyväinen nykyiseen hoikkaan vartaloonsa. Nainen joutui äskettäin laihduttamaan 4,5 kiloa uutta elokuvaprojektiaan varten. Hudson pitää muhkeista muodoista, joten hän on alkanut lihottamaan itseään suklaan avulla.

– Laihduin äskettäin 4,5 kiloa elokuvaa varten ja tajusin, että vartaloni on liian hoikka. Haluan pitää kurvini. Rakastan suklaata, ja sen syömisellä sain kiloni takaisin, Jennifer Hudson kertoi Msn Wonderwall -blogille.

Dreamgirls-elokuvan roolistaan palkittu tähti ryhtyi laihduttamaan sen jälkeen, kun hän oli synnyttänyt esikoisena David Juniorin vuonna 2009. Hän kertoi jättäneensä ruokavaliostaan kaikki kaloripommit ja keskittyneensä terveellisiin ruokiin. Hän kuitenkin myöntää, että tulokset eivät ole pysyviä, ellei ruokavalio pysy kunnossa myös jatkossa.