Pamela Anderson ei rintojaan piilotellut – estottomasti esiintymislavalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehdestä aikoinaan julkkikseksi noussut Pamela Anderson valittiin eläinsuojelujärjestö PETA:n toimesta Vuoden 2010 henkilöksi. Hän on ollut mukana eläinsuojelutyössä poseeraamalla alasti turkisten vastaisissa kampanjoissa.

Pamela Anderson kilpailee tällä hetkellä Tanssii tähtien kanssa -ohjelman julkkisversiossa. Neitokainen ylisti äskettäin tanssipartnerinsa Tristan MacManuksen seksikkyyttä. Uusimmat otokset show’n kuvauksista kuitenkin paljastavat, että nainen on itsekin vielä varsin hyvässä kunnossa. Povipommi esiintyi ohjelmassa pienenpienessä hameessa, joka ei paljon tähden muotoja peitellyt.

45-vuotias Pamela Anderson suuntasi taannoin myös Britannian Big Brother -taloon yhdessä neljäntoista taviksen kanssa. Isoveli antoi poikkeuksellisesti julkkisasukkaalle oman henkilökohtaisen makuuhuoneen, joten povipommi ei nukkunut samassa huoneessa muiden asukkaiden kanssa. Kaunotar vietti talossa vain viikonlopun, mutta pikavisiitti ehti saada varsinaiset asukkaat sekaisin. Pamela Andersonilla on 15-vuotias poika Brandon ja 12-vuotias Dylan-poika ex-aviomiehensä Tommy Leen kanssa.