Kohuväite: Vaimot pahoinpitelivät James Bond -päätähden

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

James Bond -elokuvien päätähtenä tunnetuksi tullut näyttelijä Roger Moore loukkaantui taannoin Christmas at Castlebury Hall -elokuvan kuvauksissa Romaniassa. Supertähti kaatui kompastuttuaan johtoihin, mutta ei onnekseen saanut vakavia vammoja.

Nyt 84-vuotias miestähti on esittänyt väitteitä entisiä vaimojaan koskien. Mikäli miehen sanoja on uskominen, hän sai aikanaan kunnon kurinpalautusta kahdelta entiseltä siipaltaan. Mooren mukaan ex-vaimot Doorn van Steyn ja Dorothy Squires mäiskivät elokuvien 007-agenttia teekannulla ja kitaralla päähän.

– Doorn raapi minua ja hän heitti teekannun päälleni. Silloin lähdin, se avioliitto oli tuhoon tuomittu, muistelee Roger Moore toista väkivaltaisista avioliitoistaan.

Tähti puhui Dorothysta samaan hyytävään sävyyn. Hän kertoo naisen suuttuneen hänelle, kun mies ei antanut siipalle huomiotaan ja keskittyi sen sijaan kitaran soittoon. Vaimo ei reagoinutkaan tähän hyvin, vaan hakkasi näyttelijämiestään kyseisellä kitaralla päähän. Tällä erää Moore on onnellisesti naimisissa seurapiirikaunotar Kristina Tholstrupin kanssa.

Roger Moore käväisi taannoin Suomessa markkinoimassa Nimeni on Moore, Roger Moore -kirjaansa. Samalla hän vieraili Espoon kauppakeskus Sellossa James Bond -elokuvan erikoisnäytöksessä. Aikoinaan Bond-roolit olivat mennä Moorelta sivu suun, koska hän pelkäsi aseita.